Dentalni planovi

Za porodice, đake ili studente, uvek ima nešto zanimljivo

Dentalni planovi

Naši dentalni planovi su osmišljeni da približe stomatološke usluge svima. Bez obzira da li su u pitaju đaci, studenti ili porodice sa više članova domaćinstva, ili pak firme koje žele da obezbede svojim zaposlenima vrhunsku zdravstvenu uslugu.

Đački i studentski planovi

Svim đacima i studentima nudimo popust od 30%*.
Jedini uslov je da se donese đačka knjižica ili overen studentski indeks.

*Napomena: određene limitacije postoje kod protetskih radova.

Porodični dentalni planovi

U našoj ordinaciji na ceni je porodica. Vreme u kojem živimo prestavlja dodatni teret na porodični budžet, ne ostavljajući porodici puno opcija kada su u pitanju zdravstvene usluge.
Mi želimo da pomognemo!
Kreirali smo za Vas porodične pakete za stomatološke usluge:

1. CLASSIC dental paket (za dvoje)
Podrazumeva sigurnih 10% popusta na stomatološke usluge za koje se opredelite. Paket se odnosi na oba člana porodice.

2. GOLD dental paket
Najbolja opcija za porodice sa decom. Podrazumeva 10% popusta za odrasle članove porodice, dok deca imaju 30% popusta na usluge. To nije sve, treće dete je gratis.

3. PLATINASTI dental paket
Želite da idete korak dalje? Nema problema, kod nas možete dobiti i gratis beljenje zuba za jednog odraslog člana porodice ukoliko u toku jednog meseca izvršite stomatološke usluge u vrednosti cene beljenja zuba.

*Napomena: određene limitacije kod ponuđenih popusta postoje kod protetskih radova.

Za više detalja pozovite nas. Ne zaboravite, kod nas je svaki pregled besplatan.

Dentalni planovi za firme

Bez obzira da li kompanija u kojoj radite ima jednog ili stotinu zaposlenih, cilj svake firme je želja za uspehom i boljim profitom.

Ako je sto ili pult za kojim radite neuredan, ili niste nasmejani dok predstavljate ili prodajete svoje usluge, gotovo je sigurno da ćete odbiti veliki broj potencijalnih kupaca. Kod lepog i zdravog osmeha za Vašeg zaposlenog možemo da pomognemo.

Poslednja istraživanja u Americi pokazuju da firme koje svojim zaposlenima omogućavaju premijum dentalni plan postižu bolje rezultate za čak 30% u poređenju sa firmama koje takve usluge ne pružaju svojim radnicima.

U našoj ordinaciji Vaša firma može da zaradi kroz dental plan za firme. U mogućnosti smo da ponudimo dva dentalna plana u skladu sa mogućnostima vaše firme:

1. Dental plan 10
Uplaćivanjem dogovorene mesečne rate za zaposlene, omogućavate zaposlenom uštede do 20% od redovnih cena.
Firma ostvaruje popust od 10%, a mi dodajemo još 10% na sve radove u našoj ordinaciji.

2. Dental plan +
Spada u domen PREMIUM dental plana, gde firma uplaćuje na mesečnom nivou dogovoren iznos po zaposlenom, ostvarujući zaposlenom popust od 15%, na koji mi dodajemo dodatnih 15% popusta.

To je ukupno 30% popusta na cene radova u našoj ordinaciji koji bi ostvario svaki zaposleni*.

Ni to nije sve: ukoliko se opredelite da Vaši zaposleni imaju zdrav i lep osmeh, ovi paketi se prenose i na članove porodice zaposlenog, bez dodatnog troška za firmu*.

*Napomena: određene limitacije postoje kod protetskih radova. Potrebno je potpisivanje ugovora kojim se jasno definišu odredbe i uslovi.

Firme koje su nam ukazale poverenje