Čuvar Vaših osmeha

Čuvar Vaših osmeha

BESPLATAN PREGLED I KONSULTACIJE

Plašite se da je pregled bolan i skup? Uverićemo Vas u suprotno. Zakažite konsultacije već danas na 021 54 54 85.

AKCIJA - PROFESIONALNO BELJENJE ZUBA ZA SAMO 15.750 DINARA

Za samo sat vremena izbelite svoje zube i pokažite drugima kako lep osmeh imate.

NOVO – PORODIČNI PAKETI

Odabrali smo za Vas nekoliko paketa. Izaberite onaj koji vam najviše odgovara i uštedite i do 30%.

DECI POSVEĆUJEMO NAJVEĆU PAŽNJU.

Od rane mladosti učimo decu da je stomatolog njihov prijatelj i da će biti lepi i nasmejani kao i njihovi roditelji.

POSEBNE POGODNOSTI ZA FIRME

Za svaki posao je važno da ljudi imaju lep i prirodan osmeh. Poboljšajte imidž Vaše firme. Nudimo Vam posebne pogodnosti.

POSEBNE POGODNOSTI ZA STUDENTE

Napravite pauzu u učenju. Uštedite do 30%, zaradite 100% sa svojim lepšim osmehom. Pozovite već danas 021 54 54 85

POSEBNE POGODNOSTI ZA ĐAKE

Svim đacima nudimo popust do 30%. Pozovite i zakažite besplatan pregled.

VAŠA ORDINACIJA

Apolonia je nova moderna stomatološka ordinacija na Grbavici u Novom Sadu. Garantujemo diskreciju, kvalitet i komfor. Dođite i uverite se.

http://apolonia.rs/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/249908zubi.jpg http://apolonia.rs/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/550961beljenje.jpg http://apolonia.rs/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/602844porodica.jpg http://apolonia.rs/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/742837deca.jpg http://apolonia.rs/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/688043firme.jpg http://apolonia.rs/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/382650studenti.jpg http://apolonia.rs/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/718310djaci.jpg http://apolonia.rs/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/559915ordinacija.jpg

Zakazivanje

Telefonom:

apolonia_fiksni

Hitni slučajevi:

apolonia_mobilni

E-mail:

apolonia_email_bw

Radno vreme

Radnim danima

apolonia_radno_vreme

Subotom i nedeljom
po dogovoru

maestrocard mastercard visa dina amexcard
parking bicycle disabled

like_apolonia

Navigacija: Naslovna Dentalni turizam
Dentalni turizam Štampa El. pošta

Stomatološki turizam u Novom Sadu postaje sve popularniji vid lečenja i ulepšavanja zuba, na koji se odlučuju pacijenti iz drugih gradova, ali i iz inostranstva.

Glavni razlog zbog kojeg se odlučuju za Novi Sad, kada je dentalni turizam u pitanju, su kvalitetne stomatološke usluge, po neuporedivo nižim cenama od onih u drugim gradovima i državama.

Još kad se ima u vidu da je Novi Sad grad prepun izuzetnih turističkih lokacija, atraktivnih mesta i sadržaja, ali i brojnih manifestacija, tada zubni turizam u Novom Sadu deluje još primamljivije.

novi_sad_sunrise

Postoje stomatolozi u Novom Sadu koji će Vam ponuditi i dentalni turizam, ali mi idemo i korak dalje, u želji da maksimalno izađemo u susret svojim pacijentima.

S obzirom na to da dolazite u Novi Sad na stomatološki tretman, moguće je da će Vam biti potrebno jedno noćenje ili smeštaj na nekoliko dana. Ukoliko želite da obezbedite adekvatno prenoćište - hotel, motel, hostel, sobe ili apartman u Novom Sadu, možete nas konsultovati. Takođe, od nas ćete dobiti i savete oko prevoza i potrebna uputstva za lakše snalaženje po gradu.

Novi Sad je grad u kojem se nalaze Dunav i Petrovaradinska tvrđava, predivno uređeni parkovi i šetališta, staro jezgro sa uličicama iz davno minulih vremena, ali i grad u kojem se nalaze novosadski sajam sa raznovrsnim sajamsim manifestacijama, moderni sportski i tržni centri, odličan izbor restorana i klubova u kojima ćete jesti i provesti se za iznenađujuće malo novca.

U prestonici Vojvodine očekuju Vas i brojne muzičke, pozorišne, filmske i druge kulturne manifestacije: Exit festival, Festival uličnih svirača, Infant, Nomus, Cinema City, Noć muzeja, Sterijino pozorje, Jazz festival, Zmajeve dečje igre itd. Novi Sad okružuje Nacionalni park Fruška Gora, koji će Vas oduševiti ljupkim izletištima u prirodi.

Novi Sad je i grad u kojem se nalazi Vaš stomatolog, jer je stomatološki turizam u Novom Sadu isplativ, kvalitetan i interesantan!

 

Drugi o nama

milos

Mesecima sam se kolebao i ustezao da odem do stomatologa, ali kada me je drug pozvao da idem sa njim, bilo mi je žao što se nisam i ranije odlučio. Potpuno sam se opustio jer mi se dopala atmosfera i odnos lekara prema meni.

Miloš G.