SRP | ENG | GER | SLO

PON - PET 9-13h i 16-19h,
  021/54-54-85

Edukacija

Ortodoncija

Istureni ili krivi zubi ne samo da nisu estetski dopadljivi, već dovode i do niza problema. Oni otežavanju sprovođenje oralne higijene i, samim tim, lakše se kvare. Ispravljanje zuba poželjno je uraditi u što mlađem uzrastu, kako bi se brzo i lako uspostavio pravilan položaj zuba. Ortodoncija danas nudi niz savremenih metoda kojima se uspešno rešavaju nepravilnosti zuba.

Dečije proteze za zube daju najveće efekte ukoliko se sa njihovim nošenjem počne pre 12. godine. Koliko god da se to Vašem detetu ta ideja ne mili, biće mu pažljivo i nežno objašnjeno kakve mogu biti posledice, te da zaista vredi da malo istrpi da bi imalo lepe i pravilne zube celog života.

Opširnije

Zubni implantati

Zubni implantati (dentalni implantati, implanti) efikasno su rešenje kada patite od nedostatka jednog ili više zuba. Izrađuju se od titanijuma, a ugrađuju se u donju ili gornju vilicu, kao zamena za koren zuba koji nedostaje. Odatle potiče njihov prirodni izgled, udobnost i funkcionalnost, pa ne čudi da dentalna imlantologija, odnosno ugradnja implantata, izaziva veliko interesovanje pacijenata.

Prednosti implantata su izuzetna estetika, koja podrazumeva neupadljivost i efekat prirodnih zuba. Za razliku od nekih drugih opcija, implanti čuvaju susedne zube i izuzetno su dugotrajni. Ipak, najviše će Vas oduševiti što će Vaš govor i ponovna mogućnost žvakanja biti isti kao kada ste imali prirodne zube.

Opširnije

Drugi o nama

  • milos

    Mesecima sam se kolebao i ustezao da odem do stomatologa, ali kada me je drug pozvao da idem sa njim, bilo mi je žao što se nisam i ranije odlučio. Potpuno sam se opustio jer mi se dopala atmosfera i odnos lekara prema meni.