SRP | ENG | GER | SLO

PON - PET 9-13h i 16-19h,
  021/54-54-85

Ortodoncija

Istureni ili krivi zubi ne samo da nisu estetski dopadljivi, već dovode i do niza problema. Oni otežavanjusprovođenje oralne higijene i, samim tim, lakše se kvare. Ispravljanje zuba poželjno je uraditi u što mlađem uzrastu, kako bi se brzo i lako uspostavio pravilan položaj zuba. Ortodoncija danas nudi niz savremenih metoda kojima se uspešno rešavaju nepravilnosti zuba.

Dečije proteze za zube daju najveće efekte ukoliko se sa njihovim nošenjem počne pre 12. godine. Koliko god da se to Vašem detetu ta ideja ne mili, biće mu pažljivo i nežno objašnjeno kakve mogu biti posledice, te da zaista vredi da malo istrpi da bi imalo lepe i pravilne zube celog života.

Ipak, ukoliko ste kao dete izbegavali nošenje zubne proteze, ni sada niste zakasnili. Adekvatne proteze za ispravljanje zubaVam uvek mogu pomoći i rešiti problem.

Preporučićemo Vam ortodontski aparat, odnosno proteze za zube, koje će na najbolji mogući način rešiti Vaš nepravilan zagriz, koji vremenom dovodi do problema sa vilicom, žvakanjem hrane i govorom.

Fiksne proteze za zube se nose stalno i njih skida isključivo stomatolog, dok mobilne proteze za zube nosite povremeno i skidate ih sami. Pažljivom analizom položaja Vaših zuba, savetujemo Vam ortodontski tretman i objašnjavamo sve detalje u vezi sa njim.

U svakom slučaju, moderne proteze za ispravljanje zuba su ugodnije nego ranije, a sama ortodontska terapija mnogo brže dovodi do željenih efekata. Budite sigurni da ćete ispravljanjem zubnog niza poboljšati svoje zdravlje, a Vaše samopouzdanje automatski će biti jače i potkovanije.

Drugi o nama

  • milos

    Svidelo mi se što sam odmah bila primljena kada mi je bilo zakazano. Sve sive plombe sam zamenila belim i sada mi osmeh deluje mnogo lepši i osećam se sigurnije.