SRP | ENG | GER | SLO

PON - PET 9-13h i 16-19h,
  021/54-54-85

Estetska stomatologija

Žuti zubi, krivi zubi, oštećeni ili nepravilni zubi, uz pomoć najmodernijih metoda koje nudi estetska stomatologija, za čas mogu postati sjajni, lepo oblikovani, pravilni i perfektno beli zubi. Ohrabrujuće je što su ove intervencije bez neprijatnosti i bola, te više zaista nema razloga da se ulepšavanje zuba odlaže.

Nedostaje Vam jedan ili više zuba? Želite da Vaši zubi budu belji ili da istaknete njihovu lepotu? Možda Vam se ne dopada njihov oblik ili razmak između zuba? Koji god detalj da Vam se ne sviđa na Vašim zubima, to možemo da promenimo.

Ukoliko popravljate zube, za plombiranje zuba se koriste bele plombe, koje svaku popravku čine potpuno neprimetnom. Bele plombe za zube (kompozitni ispuni) posebno pašu prednjim zubima, koji su najprimetniji. Kompozitni ispuni se prave od materijala u prirodnoj boji zuba, te su potpuno neupadljivi i vrlo estetski.

Bezmetalna keramika najnovije generacije rešava probleme sa nedostatkom, nepravilnostima ili oštećenjima zuba i dovodi do savršenih estetskih efekata. Keramičke krunice ili keramički mostovi od najfinijih materijala, pomoći će da dobijete nove zube koji izgledaju kao najlepši i najpravilniji prirodni zubi.

Keramičke fasete načiniće Vaše zube pravilnim, belim i glakim, čime će Vaš osmeh dovesti do perfekcije.

Ugradnja implantata takođe je jedno od vrhunskih estetskih rešenja za nedostatak zuba.

Ne morate da trpite to što su Vaši zubi žućkasti, potamneli ili imaju ružne mrljice. Za postizanje savršene beline zuba, odaberite izbeljivanje zuba laserom. Kada su zubi snežno beli, želećete da privučete što više pogleda, što će dodatno omogućiti ugradnja cirkona.

Koliko god da su Vaši zubi zdravi, lepi i beli, da bi takvi i ostali, neophodno je redovno obavljati skidanje zubnog kamenca i poliranje zuba.

Keramičke fasete – viniri

Želite pravi holivudski osmeh? Vaši zubi će, bez preterivanja, sve ostaviti bez daha, kada ih ulepšaju keramičke fasete (viniri, ljuspice).
Uz minimalan broj intervencija, keramičke fasete sačuvaće prirodne sastojke zuba, pri čemu će estetski efekti biti opčinjavajući.

Opširnije

Kompozitne fasete

Kompozitne fasete takođe mogu da donesu željeni efekat. Kompozitni materijali mogu da zamenekeramičke fasete, ali rezultati isključivo zavise od umešnosti samog stomatologa.
Prednost kompozitnih faseta, osim cene, je što mogu biti postavljene u samo jednoj poseti na ceo zubni niz.

Opširnije

Lasersko beljenje zubae

Kompozitne fasete takođe mogu da donesu željeni efekat. Kompozitni materijali mogu da zamenekeramičke fasete, ali rezultati isključivo zavise od umešnosti samog stomatologa.
Prednost kompozitnih faseta, osim cene, je što mogu biti postavljene u samo jednoj poseti na ceo zubni niz.

Opširnije

Zubni nakit – cirkoni

Postigli ste da Vaši zubi budi zdravi, beli, podjednake veličine i pravilnog oblika? Čestitamo! Postoji sjajan način da se lepota zuba još više istakne, ukoliko ste spremni za privlačan modni detalj, a to jenakit za zube.

Zubni nakitcirkoni, diskretno će zasvetlucati pri svakom Vašem osmehu i, nema sumnje, ostaviti utisak na okolinu.

Opširnije

Drugi o nama

  • milos

    Mesecima sam se kolebao i ustezao da odem do stomatologa, ali kada me je drug pozvao da idem sa njim, bilo mi je žao što se nisam i ranije odlučio. Potpuno sam se opustio jer mi se dopala atmosfera i odnos lekara prema meni.