SRP | ENG | GER | SLO

PON - PET 9-13h i 16-19h,
  021/54-54-85

Lasersko beljenje zuba

Omogućavamo lasersko beljenje zuba metodama i sredstvima poslednje generacije, uz pomoć FlexiLight® lampe i gela za izbeljivanje zuba.
Ne samo da ovakvo izbeljivanje zuba ne izaziva nikakva oštećenja, nego je čak veoma poželjno, jer ukoliko se postojeće pigmentacije ne uklone, vremenom dolazi do karijesa.

Savetujemo Vam da se, pre no što se započne beljenje zuba, popravi eventualni karijes na zubu, sanira upala desni i obavi skidanje kamenca.

Tretman se obavlja bez ikakvog bola ili neprijatnosti, a sve što ćete čuti je prijatna muzika. Za pun efekat, potrebno je doći na 2 ili 3 tretmana, opustiti se tridesetak minuta, a onda pogledati rezultat u ogledalu.

Nisu Vam potrebni trikovi za bele zube. Zaboravite na sodu bikarbonu i so, koji izgrizaju zubnu gleđ. Ne verujte u čarobne tečnosti, kojima samo premažete zube i oni zablistaju. Izbeljivanje zuba kod stomatologa je jedini pouzdan, bezbedan i efektan metod kojim se dolazi do zdravo belog, zaslepljujućeg osmeha. Ako Vam trebaju saveti za bele zube, pitajte nas.

Drugi o nama

  • milos

    Svidelo mi se što sam odmah bila primljena kada mi je bilo zakazano. Sve sive plombe sam zamenila belim i sada mi osmeh deluje mnogo lepši i osećam se sigurnije.