SRP | ENG | GER | SLO

PON - PET 9-13h i 16-19h,
  021/54-54-85

Peskiranje zuba – AirFlow

Uklanjanje mekih naslaga i pigmentacije zuba se u modernoj stomatologiji danas obavlja sistemom Air-Flow ®, a procedura se zove peskiranje zuba.

Naš tretman ovom metodom sigurno uklanja mrlje od vina, cigareta, kafe ili čaja sa vaših zuba, sa mesta gde tradicionalno uklanjanje zubnog kamenca ultrazvukom nije uspelo.

Peskiranje zuba nije i ne može se posmatrati kao tretman izbeljivanja zuba, ali efekat koji se postiže posle tretmana daje vašim zubima za jednu nijansu belje zube, glatke i primetno sjajnije.

Ova, praktično, detox terapija cele usne duplje se izvodi specijalnim aparatom dizajniranim da pod jakim pritiskom izbacuje gazirane čestice i vodu na površinu i između svakog zuba.

Tretman je potpuno bezbolan za pacijenta i u proseku traje oko 20 minuta. Preporučuje se kao deo pripreme za beljenje zuba i deo vašeg svakodnevnog zdravog i blistavog osmeha.

Drugi o nama

  • milos

    Uveo sam dentalni plan ordinacije Apolonia kao dodatne pogodnosti za sve zaposlene u firmi koju vodim. Malo je reći koliko su svi bili zadovoljni.