SRP | ENG | GER | SLO

PON - PET 9-13h i 16-19h,
  021/54-54-85

Dijagnostika i prevencija

Zdravlje zuba je od ogromnog značaja za zdravlje celog organizma. Pored toga, zdravi zubi doprineće da se dobro osećate, a lepi zubi da više volite sebe i da Vas drugi ozbiljnije shvataju i više cene. Zbog toga je pravilna higijena zuba segment koji morate poznavati, kako biste je sprovodili svakog dana, a ne samo onda kad se pojave problemi sa zubima.

Pravilno pranje zuba, održavanje zuba i higijena usne duplje neophodni su ukoliko želite lep i blistav osmeh. Neke stvari sigurno i sami znate. Međutim, dobar stomatolog znaće da Vas uputi u sve detalje koje obuhvata oralna higijena. Zato su saveti koje ćete dobiti u našoj stomatološkoj ordinaciji izuzetno dragoceni, te ćete vrlo brzo i konkretno naučiti kako da sačuvate zdrave zube.

Pre bilo kakve intervencije, Vaš stomatolog će obaviti pregled zuba intraoralnom kamerom, kako bi dijagnoza bila ispravno postavljena. Intraoralna kamera je moderan način da i pacijent vidi eventualni problem i da razume ponuđeno rešenje. Naravno, izbor je uvek na Vama, i uglavnom ćete za svaki problem moći da izaberete jedno od nekoliko rešenja.

Nakon što se obavi besplatan stomatološki pregled, ukoliko se utvrdi da je potrebno, sledi potpuno bezbolno lečenje zuba.

Kada prvi put kročite u ordinaciju, strah je nešto što ćete ostaviti iza sebe. Vrlo brzo ćete se uveriti da lep osmeh ne mora da boli, a da kvalitet Vašeg života diže na mnogo viši nivo.

Drugi o nama

  • milos

    Svidelo mi se što sam odmah bila primljena kada mi je bilo zakazano. Sve sive plombe sam zamenila belim i sada mi osmeh deluje mnogo lepši i osećam se sigurnije.