SRP | ENG | GER | SLO

PON - PET 9-13h i 16-19h,
  021/54-54-85

Zubna protetika

Nedostatak zuba više je nego neprijatna pojava, koja čoveka onemogućava da normalno funkcioniše. Nemogućnost žvakanja, otežan govor, deformacija preostalih zuba, deformacija vilice su samo neke od posledica nedostatka zuba.
Srećom, zubna protetikaje toliko napredovala da Vam pruža mogućnost da dobijete nove zube, koji će Vas služiti podjednako dobro kao i prirodni zubi, a njihov izgled neće se nimalo razlikovati od njih.

Ordinacija Apolonia Vam nudi najsavremenija rešenja i detaljno Vas upoznaje sa svakim od njih, kako biste se lakše odlučili.

Totalna i parcijalna proteza i reparatura proteze

Ukoliko Vam fali jedan ili nekoliko zuba, ili su, pak, ti zubi jako oštećeni, Vaš problem će rešiti zubne krunice (navlake),mostovi ili parcijalne proteze. Izrada totalne proteze osposobiće Vas za normalno funkcionisanje i vratiće Vam samopouzdanje, ako patite od potpunog gubitka zuba.

Livena nadogradnja zuba

Livena nadogradnja zuba se obavlja pre stavljanja krunice ili mosta, ukoliko je oštećenje zuba veliko. Ona se ugrađuje u koren zuba, te je pre postavljanja potrebno obaviti vađenje živaca.

Metal-keramičke krunice i mostovi

Ako ste pristalica tradicije, i verujete u standardne metalne krunice, možete se opredeliti za metal keramičke navlake, pri čemu se sloj keramike stavlja preko metalne osnove. No, danas su, s pravom, najpopularnije bezmetalne krunice i mostovi.

Bezmetalne keramičke krunice i mostovi

Bezmetalna keramika omogućava efekat potpuno prirodnog zuba, jer ima sva svojstva koja karakterišu prirodne zube: boju, oblik i prirodan izgled. Od nje se vrlo precizno izrađuju keramičke krunice, keramički mostovi i keramičke fasete za zube.

Keramičke krunice i mostovi

Keramičke krunice (ili zubne navlake) nisu samo obični keramički zubi koji svojom funkcionalnošću i lepotom zamenjuju prirodne. Ove bezmetalne krunice donose jedan novi vid komfora u Vaš život.

Cirkonijum keramičke krunice i mostovi su ubedljivo najčvršći materijal koji perfektno propušta svetlost, daće Vašem osmehu naturalan, neizveštačen izgled i blistavu lepotu.

Drugi o nama

  • milos

    Uveo sam dentalni plan ordinacije Apolonia kao dodatne pogodnosti za sve zaposlene u firmi koju vodim. Malo je reći koliko su svi bili zadovoljni.