SRP | ENG | GER | SLO

PON - PET 9-13h i 16-19h,
  021/54-54-85

Dentalni turizam

Stomatološki turizam u Novom Sadu postaje sve popularniji vid lečenja i ulepšavanja zuba, na koji se odlučuju pacijenti iz drugih gradova, ali i iz inostranstva.

Glavni razlog zbog kojeg se odlučuju za Novi Sad, kada je dentalni turizam u pitanju, su kvalitetne stomatološke usluge, po neuporedivo nižim cenama od onih u drugim gradovima i državama.

Još kad se ima u vidu da je Novi Sad grad prepun izuzetnih turističkih lokacija, atraktivnih mesta i sadržaja, ali i brojnih manifestacija, tada zubni turizam u Novom Sadu deluje još primamljivije.

novi_sad_sunrise

Postoje stomatolozi u Novom Sadu koji će Vam ponuditi i dentalni turizam, ali mi idemo i korak dalje, u želji da maksimalno izađemo u susret svojim pacijentima.

S obzirom na to da dolazite u Novi Sad na stomatološki tretman, moguće je da će Vam biti potrebno jedno noćenje ili smeštaj na nekoliko dana. Ukoliko želite da obezbedite adekvatno prenoćište – hotel, motel, hostel, sobe ili apartman u Novom Sadu, možete nas konsultovati. Takođe, od nas ćete dobiti i savete oko prevoza i potrebna uputstva za lakše snalaženje po gradu.

Novi Sad je grad u kojem se nalaze Dunav i Petrovaradinska tvrđava, predivno uređeni parkovi i šetališta, staro jezgro sa uličicama iz davno minulih vremena, ali i grad u kojem se nalaze novosadski sajam sa raznovrsnim sajamsim manifestacijama, moderni sportski i tržni centri, odličan izbor restorana i klubova u kojima ćete jesti i provesti se za iznenađujuće malo novca.

U prestonici Vojvodine očekuju Vas i brojne muzičke, pozorišne, filmske i druge kulturne manifestacije: Exit festival, Festival uličnih svirača, Infant, Nomus, Cinema City, Noć muzeja, Sterijino pozorje, Jazz festival, Zmajeve dečje igre itd. Novi Sad okružuje Nacionalni park Fruška Gora, koji će Vas oduševiti ljupkim izletištima u prirodi.

Novi Sad je i grad u kojem se nalazi Vaš stomatolog, jer je stomatološki turizam u Novom Sadu isplativ, kvalitetan i interesantan!

Drugi o nama

  • milos

    Svidelo mi se što sam odmah bila primljena kada mi je bilo zakazano. Sve sive plombe sam zamenila belim i sada mi osmeh deluje mnogo lepši i osećam se sigurnije.