SRP | ENG | GER | SLO

PON - PET 9-13h i 16-19h,
  021/54-54-85

Dental plan za firme

Bez obzira da li kompanija u kojoj radite ima jednog ili stotinu zaposlenih, cilj svake firme je želja za uspehom i boljim profitom.

Ako je sto ili pult za kojim radite neuredan, ili niste nasmejani dok predstavljate ili prodajete svoje usluge, gotovo je sigurno da ćete odbiti veliki broj potencijalnih kupaca. Kod lepog i zdravog osmeha za Vašeg zaposlenog možemo da pomognemo.

Poslednja istraživanja u Americi pokazuju da firme koje svojim zaposlenima omogućavaju premijum dentalni plan postižu bolje rezultate za čak 30% u poređenju sa firmama koje takve usluge ne pružaju svojim radnicima.

U našoj ordinaciji Vaša firma može da zaradi kroz dental plan za firme. U mogućnosti smo da ponudimo dva dentalna plana u skladu sa mogućnostima vaše firme:

1. Dental plan 10

Uplaćivanjem dogovorene mesečne rate za zaposlene, omogućavate zaposlenom uštede do 20% od redovnih cena.

Firma ostvaruje popust od 10%, a mi dodajemo još 10% na sve radove u našoj ordinaciji.

2. Dental plan +

Spada u domen PREMIUM dental plana, gde firma uplaćuje na mesečnom nivou dogovoren iznos po zaposlenom, ostvarujući zaposlenom popust od 15%, na koji mi dodajemo dodatnih 15% popusta.

To je ukupno 30% popusta na cene radova u našoj ordinaciji koji bi ostvario svaki zaposleni*.

Ni to nije sve: ukoliko se opredelite da Vaši zaposleni imaju zdrav i lep osmeh, ovi paketi se prenose i na članove porodice zaposlenog, bez dodatnog troška za firmu*.

*Napomena: određene limitacije postoje kod protetskih radova. Potrebno je potpisivanje ugovora kojim se jasno definišu odredbe i uslovi.

Brigu o zaposlenima do sada su nam poverili:

  • Samostalni sindikat MERCATOR-S d.o.o. Novi Sad
  • ADECO d.o.o. Novi Sad
  • Advokatska kancelarija OBERMAN Novi Sad

Pozovite nas za više detalja