SRP | ENG | GER | SLO

PON - PET 9-13h i 16-19h,
  021/54-54-85

O nama

Vaša ordinacija

ordinacija

Da bi se pacijent osećao prijatno, neophodno je da ordinacija odiše toplinom i životnošću, baš kao što je slučaj u našoj ordinaciji.

Naša stomatološka ordinacija, otvorena 2008. godine, brine o Vašoj bezbednosti i udobnosti i zato koristimo najmodernije aparate i najkvalitetnije uvozne materijale. Ordinacija je dizajnirana i opremljena po evropskim standardima, da bi Vama bilo prijatno.

Put ka lepom osmehu više nije ni težak, ni bolan, ni dugotrajan. On se odvija brzo i lako uz opuštajuću muziku. Svaki naredni put biće kao poseta prijatelju, a Vaši zubi će najednom bljesnuti zdravljem i lepotom.

Vaš stomatolog

dr_dragana_ilic

Vlasnik i osnivač stomatološke ordinacije APOLONIA je dr Dragana ILIĆ.

Diplomirala je na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu, odsek Stomatologija 2000. godine, a stručni ispit položila je 2001.

Pored obaveznog lekarskog staža ima višegodišnje iskustvo u struci.

U cilju pružanja što kvalitetnije usluge, kontinuirano se edukuje na seminarima i kongresima koji se tiču različitih segmenata stomatologije, materijalima i inovacija u tehnikama rada, o čemu svedoče sertifikati i diplome.

Član je Stomatološke Komore Srbije.

Galerija fotografija ordinacije

Drugi o nama

  • milos

    Mesecima sam se kolebao i ustezao da odem do stomatologa, ali kada me je drug pozvao da idem sa njim, bilo mi je žao što se nisam i ranije odlučio. Potpuno sam se opustio jer mi se dopala atmosfera i odnos lekara prema meni.