Estetska stomatologija

Mesto gde počinje vaš perfektan osmeh

Previous
Next

Ukratko

Estetika zuba

Žuti zubi, krivi zubi, oštećeni ili nepravilni zubi, uz pomoć najmodernijih metoda koje nudi estetska stomatologija, za čas mogu postati sjajni, lepo oblikovani, pravilni i perfektno beli zubi.
Ohrabrujuće je što su ove intervencije bez neprijatnosti i bola.

Nedostaje Vam jedan ili više zuba? Želite da Vaši zubi budu belji ili da istaknete njihovu lepotu? Možda Vam se ne dopada njihov oblik ili razmak između zuba? Koji god detalj da Vam se ne sviđa na Vašim zubima, to možemo da promenimo.

Keramičke krunice ili keramički mostovi od najfinijih materijala, pomoći će da dobijete nove zube koji izgledaju kao najlepši i najpravilniji prirodni zubi.
Keramičke fasete načiniće Vaše zube pravilnim, belim i glakim, čime će Vaš osmeh dovesti do perfekcije.

Koliko god da su Vaši zubi zdravi, lepi i beli, da bi takvi i ostali, neophodno je redovno obavljati skidanje zubnog kamenca i poliranje zuba

Preporučujemo

Izaberi svoj novi osmeh

Kratak je put do savršenog osmeha.

Keramičke fasete

Želite pravi holivudski osmeh? Vaši zubi će, bez preterivanja, sve ostaviti bez daha, kada ih ulepšaju keramičke fasete (viniri, ljuspice)

Uz minimalan broj intervencija, keramičke fasete sačuvaće prirodne sastojke zuba, pri čemu će estetski efekti biti opčinjavajući.

Keramičke fasete se koriste za smanjenje razmaka među zubima, regulisanje nepravilnog oblika zuba i za ulepšavanje zuba koji su izgubili belinu i glatku zubnu gleđ ili su napukli. Viniri su posebno pogodni za prednje zube, obzirom da se tanak sloj nanosi samo na prednju stranu zuba. Ljuspice se trajno cementiraju za zub i potpuno menjaju njegov izgled.

Savršeno oblikovani zubi, blještavo bele boje i osmeh koji obara s nogu, mogu biti i Vaša stvarnost. Keramičke fasete ili viniri učiniće da budete ponosni na sebe i svoj osmeh.

Znatno poboljšavaju spoljašnji izgled zubnog niza i daju efekat savršenog osmeha. Povećavaju sigurnost i samopouzdanje u svakodnevnom životu.

Ukoliko se pridržavate instrukcija vašeg stomatologa, ne grizete tvrdu i orašastu hranu, veoma su dugotrajne.

Metoda postavke faseta je invazivna metoda i mora doći do minimalne obrade prirodnog zuba. Na taj način može doći do osetljivosti vašeg prirodnog zuba.

Ukoliko zagrizete tvrdu hranu, može doći do pucanja faseta.

Kompozitne fasete

… takođe mogu da donesu željeni efekat. Kompozitni materijali mogu da zamene keramičke fasete, ali rezultat isključivo zavisi od umešnosti samog stomatologa.

Prilikom postavke moguće su korekcije za vreme postavljanja dok se ne postigne željeni efekat. 

Cena kompozitnih faseta ili ljuspica je mnogo prihvatljivija, te se naši pacijenti najčešće odulučuju za ovu opciju estetske korekcije.

U samo jednoj poseti stomatologu postiže se efekat savršenog osmeha. Minimalna preparacija samog zuba.

Veoma prihvatljiva cena postavke kompozitnih faseta

Manja izdržljivost od keramičkih faseta.

Profesionalno beljenje zuba

Uz pomoć FlexiLight® lampe i gela za izbeljivanje zuba se radi profesionalno beljenje zuba.
Ne samo da ovakvo izbeljivanje zuba ne izaziva nikakva oštećenja, nego je čak veoma poželjno, jer ukoliko se postojeće pigmentacije ne uklone, vremenom dolazi do karijesa.

Tretman se obavlja bez ikakvog bola ili neprijatnosti, a sve što ćete čuti je prijatna muzika. Za pun efekat, potrebno je doći na 2 ili 3 tretmana, opustiti se tridesetak minuta, a onda pogledati rezultat u ogledalu.

Nisu Vam potrebni trikovi za bele zube. Zaboravite na sodu bikarbonu i so, koji izgrizaju zubnu gleđ. Ne verujte u čarobne tečnosti, kojima samo premažete zube i oni zablistaju. Izbeljivanje zuba kod stomatologa je jedini pouzdan, bezbedan i efektan metod kojim se dolazi do zdravo belog, zaslepljujućeg osmeha. 

Kod nas u cenu profesionalnog beljenja zuba uključena je i priprema zuba, što podrazumeva, skidanje kamenca, poliranje i peskiranje zuba po potrebi. 

Sa ovim tretmanom vaši zubi će već posle prvog tretmana poprimiti osetno vidljivu belinu.

Ovakav tretman nema mana. Jedino je poželjno da se tretman periodično ponovi.

Zubni nakit - cirkoni

Postigli ste da Vaši zubi budi zdravi, beli, podjednake veličine i pravilnog oblika? Čestitamo!

Postoji sjajan način da se lepota zuba još više istakne, ukoliko ste spremni za privlačan modni detalj, a to je nakit za zube.
Zubni nakit – cirkoni, diskretno će zasvetlucati pri svakom Vašem osmehu i, nema sumnje, ostaviti utisak na okolinu.
Ukrašavanje zuba cirkonima je potpuno neškodljivo i bezbolno i ne oštećuje strukturu zuba. Ugradnja zubnog nakita zapravo i nije klasična ugradnja, već vrsta pričvršćavanja cirkona za zube. Cirkon sa zuba može da se ukloni u svakom trenutku.

Ponudićemo Vam velik izbor zubnog nakita, pa ćete među cirkonima raznih boja i veličina.

Bezbolan tretman ukrašavanja zuba. Veoma trendy i zastupljen kod omladine, ali i starijih.
Potpuno reverzabilan tretman, tako da ukoliko želite se ukloni nakit, to se rade veoma jednostavno i bezbolno.

Ovaj tretman nema mana.

Izdvajamo

Pogledaj našu ponudu

Ostvari veliku uštedu i izaberi svoj savršen osmeh

Keramičke fasete

RSD 22,500 već od
  • Priprema zuba
  • Izrada faseta od Zirconiuma
  • Postavka i lepljenje fasete

Kompozitne fasete

RSD 3,600 već od, za tankoslojne
  • Priprema zuba
  • Izrada kompozitnih fasete
  • Poliranje

Profesionalno beljenje zuba

RSD 18,000 već od
  • Skidanje kamenca i poliranje
  • Peskarenje zuba
  • 3 x sesije beljenja zuba od 10 min